Medlem i Sveriges Tandläkarförbund

Vår personal

Lottie Grundtman

Lottie Grundtman

Tandsköterska
- Utbildad profylaxtandsköterska

Har under många år arbetat både på folktandvård och på privatkliniker.

Det är Lottie som är spindeln i nätet och den du oftast pratar med då du ringer.

Katrin Onno

Katrin Onno

Leg. Tandläkare
- Erfaren allmäntandläkare

Examen 1992. Har jobbat på Folktandvården i Rättvik, samt på en privatpraktik innan hon tog över sin mammas praktik 1995.
Har arbetat med implantatprotetik sedan 2003. Älskar barn och tycker om att försöka göra behandlingar så lugnt och behagligt det bara går.

Johanna Filmberg

Johanna Filmberg

Tandhygienist

Johanna har jobbat som tandhygienist sedan 2006. Hon är specialiserad på att motverka tandlossning och förbättra din munhygien. På ett lugnt och noggrant sätt tar hon bort tandsten, putsar och instruerar dig. Hon är vidareutbildad på medicinsk tandvård och har jobbat med sjukhustandvård, vilket gör att hon kan ta med övriga sjuktillstånd i bedömningen av hur din munhälsa påverkas av det. Hon älskar människor och ser till ditt behov när du besöker henne.

Johanna Filmberg

Sara Shamun

Leg. Tandläkare

Sara tog examen 2014. Sedan dess har hon jobbat på Folktandvården och Distriktstandvården. Hon har hela tiden vidareutbildat sig genom en mängd kurser och är extra intresserad av kirurgi.

Mötet med patienter är det roligaste med yrket. Att få patienten trygg trots att det kan kännas väldigt utsatt att sitta i tandläkarstolen är av största vikt. Sara kommer att göra sitt yttersta för ett gott resultat under lugna omständigheter!

Johanna Filmberg

Erna Ruhana

Tandsköterska

Erna har jobbat som tandsköterska sedan 2020 och är väldigt serviceinriktad. Hon hjälper oss tandläkare utföra vårt jobb på bästa sätt och patienterna att trivas.

Erna kommer också att svara i telefon och hjälpa till med bokningar och frågor som ni patienter har.

Boka tid hos tandläkare / tandhygienist